FR | NL  
Onthaal      |      Hoe werkt InternetPanel?      |      De Panelleden      |      FAQ      
Onthaal

InternetPanel.be is de website voor de panelleden van AQ Rate (www.aq-rate.com), een marktonderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in online studies.

De leden van Internetpanel nemen op volkomen vrijwillige basis deel aan enquêtes over verschillende en diverse onderwerpen: de onderwerpen variëren van opinieonderzoek, het gebruik van bepaalde consumptiegoederen, vrije tijd, mediagebruik, tot het beoordelen van reclamecampagnes.

Door deel te nemen aan onze enquêtes hebben de panelleden de kans om één van de vele prijzen te winnen! De grootte van de prijzen en het aantal prijzen hangt af van de moeilijkheid en de duur van de vragenlijst (variërend van 5 tot 20 minuten). We trachten onze panelleden zoveel mogelijk te belonen, we doen dit door naar op zijn minste 10% van de deelnemers van elke enquête een prijs te sturen per post.

Om de vertrouwlijkheid van de gegevens dat u ons mededelen. geven wij nooit persoonlijke gegevens door aan derde partijen en de resultaten van elke studie worden op volstrekt anonieme wijze verwerkt.
 
 
Als u ook lid wil worden van InternetPanel.be  om aan onze studies deel te nemen en mooie prijzen te winnen, klik dan HIER om u in te schrijven